Kiselgården

Gården

Hvor det hele startede

Kiselgården er blevet dyrket økologisk og biodynamisk siden 1985. Det hele startede med økologisk mælk, som senere førte til Limousine kødkvæg, og i dag har vi udelukkende grøntsags produktion. I 2007 byggede vi den ene kostald om til kølerum samt pakkeri, i 2012 fulgte de sidste to stalde, som indeholder mere køl, pakkeri samt kontor.

Ask har vokset op på gården, og har i 2014 overtaget Kiselgården sammen med sin kone Amy. Ask og Amy har to drenge, og alle tre generationen bor på gården.

 

Kiselgården idag

Kiselgårdens grøntsager dyrkes på lerjord, hvilket normalt ikke er at foretrække til grøntsagerdyrkning, men vi mener, at det er med til at give grøntsagerne en helt igennem fantastisk smag.

I markplanen har vi Knoldselleri, kål, kartofler, spisegræskar, salat samt mellemafgrøder og efterafgrøder i form af rug og kløver. I alt dyrkes der grøntsager på omkring 100ha i 2024.

Alt afsættes selv til restauranter, diverse måltidskasseaktører samt supermarkeder.

 

Mød medarbejderne

Ask står for markbruget sammen med to-tre lærlinge

Amy laver produktionsplanlægning, aftaler med større kunder, HR samt daglig ledelse i pakkeriet

Igor står for salget og udvikling af samarbejde med en lang række restauranter sammen med en medarbejder.

Lotte og Anna passer drivhusproduktionen og får hjælp fra gårdens øvrige medarbejdere til opgaven.

Colette holder tjek på regnskaberne, og vi har et tæt samarbejde med nogle af landets dygtigste landbrugskonsulenter. Sammen har vi en vision om at dyrke nogle af verdens bedste grøntsager, med kærlighed og respekt for naturen, miljøet og det gode håndværk, men med moderne viden samt maskiner som sikrer os et godt udbytte og en bæredygtig virksomhed samt en god arbejdsplads for vores kollegaer.

Kiselgårdens værdier er formet sammen med vores medarbejdere, det forpligter!

Kommunikation

Tillid

Respekt

Fleksibilitet

DSCF4686